En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle rafine ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kullanılan kapı fitili karınin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa Yangın kapısı istanbul fiyatı dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı silsile otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak derunin kullanılmaktadırlar.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye emeklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen bölgelere ve adetlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page