5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı kazanmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait kaygı ettikleri tüm konular hakkında vukuf sahibi olabilirler.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında müdafaa sağlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Genellikle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya abra kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen binalabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve taraf kaybının elan az olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın bapları sair yangın bapsı türleri arasındadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez yararlanma vadiından fayda peyda etmek yangın kapısı amacı ile yapılan, en bir tomar 100 koca kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca sayısına bentlı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Ivedili çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Horda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile aksiyonlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının cenahı teselsül son kerte farklı fiyat skalasına sahiptir.

Report this wiki page